Четвер, 25 Квітня 2024 р.
4 Листопада 2011

СМЕРТЬ ЧЕКАЛА НА МОСТУ

СМЕРТЬ ЧЕКАЛА НА МОСТУ31 жовтня, близько 8.30, на мосту «Стрімка лань» сталася ДТП, у якому одна людина загинула, іншу направлено до реанімації.

СМЕРТЬ ЧЕКАЛА НА МОСТУ– Цього ранку на дорозі було слизько,- розповідає старший інспектор взводу ДПС Андрій БАСЮК. – Водій автомобіля ВАЗ-2104, прямуючи до нашого міста, не вибрав безпечної швидкості руху, не зміг впоратися з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою «МАN» з напівпричепом. Також із напівпричепом зіткнувся «Volkswagen Transporter», водій якого, всупереч вимогам Правил дорожнього руху, намагався об’їхати утворений затор. Внаслідок ДТП водій ВАЗ-2104 від травм помер на місці, а його пасажирка потрапила у лікарню. Пасажиру «Volkswagen Trans­porter» надали медичну допомогу на місці. Причиною цієї трагедії стало те, що водії транс­портних засобів порушили Правила дорожнього руху та ще й не врахували складних погодних умов.  

Минулого тижня сталося ще декілька аварій. Зокрема, як повідомив старший інспектор ДПС – керівник групи ДПС ДАІ міського відділу міліції Роман ГАНУШКЕВИЧ, 29 жовтня, о 18.10, на перехресті Хмельницького шосе та вул.Чехова сталося ДТП. Водій автомобіля ГАЗ-3110 («Волга»), рухаючись Хмельницьким шосе та здійснюючи поворот ліворуч на вул.Чехова, не пропустив автомобіля «Mazda» та врізався в нього. Іномарку перекинуло на дах. На щастя, обидва водії та пасажир «Волги» залишилися живі, але зазнали 

тілесних ушкоджень.

Правоохоронці звертаються до учасників дорожнього руху з проханням бути уважними на дорогах, адже від дотримання ПДР залежить не лише Ваше життя, а й життя оточуючих.