Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
9 Березня 2012

ЧУТКИ ПРО МАНІЯКА В КАМ’ЯНЦІ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ДІЙСНОСТІ

Кам’янцем поповзли чутки, що в місті з’явився маніяк. Більше того, детально змальовано й дві нібито його жертви – жорстоко вбитий хлопчик та дівчинка, за життя якої борються місцеві лікарі. Такі розмови створили нечуваний ажіотаж. У деяких школах міста навіть збирались батьківські комітети, де стурбовані батьки намагалися зарадити біді. 

По коментарі ми звернулись до начальника міського відділу міліції Юрія ДАХНА.

– Я хочу спростувати ці безпідставні чутки,  – зазначив Юрій Валентинович. –  На сьогодні до міськвідділу не надходило жодних заяв, жодних повідомлень про злочини такого характеру. Вся інформація, яку ми отримуємо, одразу  фіксується, заноситься до журналу обліку злочинів і повідомлень та єдиної електронної бази даних. Не зареєструвати якесь звернення ми не тільки не маємо права, але й просто не можемо.

До речі, кам’янчани і самі мають можливість дізнаватися про оперативну обстановку в місті з достовірних джерел: з 1 березня запрацював сайт міськвідділу міліції (kpmia.org.ua), де розміщується вся відповідна інформація.  

Словом, шановні кам’янчани, хочемо Вас заспокоїти: страшна історія, на щастя, не підтвердилась! Цікаво тільки, хто і з якою метою розпускає такі недобрі чутки.