Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
9 Березня 2012

ОСТАННІЙ КРОК

У підлітковому віці світ сприймається по-іншому. Якщо грати – то до кінця, якщо любити чи ненавидіти – то до смерті. І один невірний крок може стати фатальним.      

3 березня обірвалось життя 14-річної кам’янчанки, яка вистрибнула з вікна дев’ятого поверху власної квартири. Той вечір дівчина провела разом зі знайомим і випила з ним трохи вина. За розмовами забула про час і повернулась додому на 20 хвилин пізніше домовленого. Розмова з матір’ю була короткою і закінчилась забороною на недільний відпочинок. Ображена дитина пішла спати. Про що думала дівчина, можна лише здогадуватись, однак, відчинивши вікно, вона зробила крок до смерті. 

– Не останню роль у цій ситуації зіграв і алкоголь, – зазначає начальник ВКМСД майор міліції Юрій ПЛЮТА.- Проведеними заходами ми встановили особу, з якою дівчина проводила той вечір. Наразі чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.180 «Доведення неповнолітнього до стану алкогольного сп’яніння». За фактом самогубства проводиться всебічна перевірка.

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника міськвідділу міліції із ЗГ та ЗМІ.