П'ятница, 29 Березня 2024 р.
16 Березня 2012

НУ СКІЛЬКИ МОЖНА!?

Напередодні професійного свята праців­ників ЖКГ кам’янчани підготували місцевим комунальникам декілька «цінних подарунків». 

 Небайдужий кам’янчанин Павло ІЛЬНИЦЬКИЙ поділився з редакцією фотографією Лебединого озера, де кам’янчани завзято святкували 8 Березня. 

Кому заважав ліхтар, встановлений, аби догодити естетичним смакам місцевих жителів? І чи повернеться після цього в когось язик нарікати на те, що в місті нічого не робиться для покращення благоустрою? Та можна з упевненістю заявити, що, перш ніж на когось тикати пальцем, слід замислитись над своєю поведінкою.

Взяти до уваги хоча б прилеглі прибудинкові території, зелену зону та відмостки вздовж житлових будинків. З приходом весни на місці, де ще вчора лежав сніг, сьогодні утворились кагати недопалків від цигарок. Дозволю собі припущення, що звалились вони не з неба, а з балконів «чемних» курців, котрі замість того, щоб викинути недокурок в урну для сміття, жбурляють його на голови перехожих. КП «Інспекція з контролю за благоустроєм міста» називає четвірку лідерів: це мешканці будинків 16,18 на Соборній; 41 на Огієнка; 45-49 на Червоноармійській; 35 та 40 на Пушкінській, котрі, судячи з усього, не поважають ні себе, ні людей, яким доведеться за ними прибирати. Шкода, що звинувачувати когось ми вміємо, а слідкувати за власною культурою – ні!