Субота, 27 Квітня 2024 р.
30 Березня 2012

ПАЛАЮЧИЙ ТИЖДЕНЬ!

За останні декілька днів у місті та районі зафіксовано численні пожежі.

23 березня в Кам’янці-Подільському сталося дві пожежі. Близько 11.00 на пр.Грушевського, 32 через коротке замикання електропроводки загорівся автомобіль «Mercedes-Benz-190». Вогонь пошкодив салон авто, збитки встановлюються. 

А вже близько 15.00 на вул.Козіцького, 43 виникла пожежа надвірної споруди. Полум’я зіпсувало покриття, стіни, старі домашні речі. Причиною стало необережне поводження з вогнем. 

Цього ж дня ввечері гасили вогонь і в районі. У с.Кам’янка о 21.00 через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа допоміжної споруди (кунги). Пошкоджено покриття та домашні речі. 

А  о 3-й ночі 24 березня загорівся житловий будинок у с.Крушанівка. На щастя, всі залишилися живими, але полум’я пошкодило домашні речі. Наразі причина пожежі та збитки встановлюються. 

Наступного дня, близько 16.00, палала надвірна будівля в с.Ісаківці. Нещасних випадків не було, вогнем пошкоджено покриття й домашні речі. Причина пожежі та збитки встановлюються. 

А 27 березня, близько 12.00, у цьому ж селі виникла пожежа, яка знищила хлів і пошкодила 2 кв.м покриття літньої кухні. Причина загорання встановлюється. Збитки – 2000 грн. 

Підготовлено за інформацією облуправління МНСУ.