Четвер, 25 Квітня 2024 р.
13 Липня 2012

АВАРІЇ – НА МОНІТОРІ

АВАРІЇ - НА МОНІТОРІУ Кам’янці-Подільському, з метою профі­лактики аварійності серед учасників дорожнього руху, в службовому авто ДАІ транслювали відеоролики, зняті на місці ДТП. 

Працівники Управління Державтоінспекції у Хмельницькій області, які приїхали в місто, показували водіям реальні аварії, жертви і травмування, а діти переглядали мультиплікаційні соціальні сюжети.

АВАРІЇ - НА МОНІТОРІЗа словами старшого інспектора з профілактичної роботи Управління ДАІ в Хмельницькій області Світлани СВІДЕРСЬКОЇ, яка також прибула до Кам’янця, такі виїзди здійснюються по всій області у спеціально обладнаному службовому автомобілі, де вмонтований відеомонітор.

– Наш автомобіль бачили вже по всьому Хмельницькому, в Шепетівському районі. Тепер прибули до вашого міста, плануємо заїхати в табір «Лісова пісня». Виїзди відбуваються за ініціативи керівництва управління Державто­інспекції, адже статистика ДТП сьогодні невтішна. З початку року на території Хмельницької області сталося 193 аварії, в яких 41 особа загинула та 219 травмовано.