Середа, 24 Квітня 2024 р.
17 Серпня 2012

ЯК «РОЗВЕЛИ» КАМ’ЯНЧАН

Правоохоронці міськвідділу міліції занепокоєні тим, що шахраї дедалі частіше провертають афери не тет-а-тет з людьми, а на відстані, через Інтернет. Минулого тижня до міськвідділу міліції із заявами про шахрайство звернулися 4 кам’янчан. 

Так, один чоловік, замовивши товари і переказавши 4000 грн. на банківську картку, так і не дочекався покупки. Інший за 3500 грн. при­дбав неякісне обладнання для атракціону. 

Майже на 3000 грн. ошукали жительку міста. Вона, домовившись по телефону із водієм про перевезення товару, чомусь не здивувалася, коли її попросили завчасно розрахуватися.  

Жертвою «мобільного» шахрая стала і пенсіонерка. Допомога онуку, якого ніби-то за­тримали правоохоронці, а в той час він міцно спав, коштувала їй 500 грн.

– Правоохоронці вкотре застерігають ка­м’ян­чан бути обачними, не довіряти незна­йомцям, які керуються відомим висловом: «Утром деньги – вечером стулья». Обов’язково телефонуйте рідним, аби дізнатися, чи дійсно вони потребують допомоги, – закликає начальник міськвідділу міліції Юрій ДАХНО.