Субота, 20 Квітня 2024 р.
19 Жовтня 2012

ТРИ ТОННИ М’ЯСА – КОТУ ПІД ХВІСТ

ТРИ ТОННИ М’ЯСА - КОТУ ПІД ХВІСТ  На Кам’янеччині вилучили майже 3 т неякісного м’яса. Зберігалося воно в морозильних камерах одного з м’я­со­переробних підприємств ра­йону. Власник горецеху відомий підприємець, який має розгалужену мережу торговельних точок у місті та районі.

Виявив неякісну продукцію інспектор сектору ветеринарної міліції УМВС України в Хмельницькій області Віктор РОВЕНСЬКИЙ разом зі спеціалістами районної ветлікарні під час планової перевірки підприємства. Зі слів головного державного ветінспектора в Кам’янець-Подільському районі Олександра РЕШЕТНИКА, продукція була без маркування й не відповідала ветеринарно-санітарним вимогам. Це означає, що перед переробкою вона не пройшла жодних перевірок, термін її придатності визначити просто неможливо.

– На директора накладено адмі­ністративне стягнення у вигляді штрафу, а м’ясо вилучено та, за згодою керівництва підприємства, 10 жовтня утилізовано на Хмельницькому державному заводі з виробництва м’ясо-кісткового борошна, – каже Олександр Никифорович. –

Директор підприємства сам завіз продукцію на утилізацію і всі затрати взяв на себе.

А прес-служба УМВС України в Хмельницькій області повідомляє, що неякісна яловичина, свинина та курятина призначалася для подальшої переробки. Наразі ж діяльність ковбасного цеху тимчасово призупинено.