Четвер, 25 Квітня 2024 р.
4 Січня 2013

ЗМІЮ ЗУСТРІЛИ БЕЗ ЕКСЦЕСІВ

Як повідомив заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки міськвідділу міліції Олександр ТКАЧУК, у Новорічну ніч в Кам’янці-Подільському не зафіксовано жодного порушення громадського порядку.

Новорічні ялинки було встановлено у шести районах міста, де й відбувалися масові гуляння. Найбільш велелюдно (близько 8 тис. осіб) було біля головної лісової красуні, що на площі біля Ратуші. Охорону громадського порядку цієї ночі забезпечували 94 правоохоронці, на вулицях міста патрулювали 5 автомобільних нарядів та 5 екіпажів ДАІ.

Без ексцесів зустріли 2013 р. і жителі району. За словами інспектора по роботі з населенням та ГФ райвід-ділу міліції Ольги ШМОРГАЛ, 27 міліціонерів пантрували дотримання громадського порядку в селах Гуменці, Голосків, Довжок, Жванець, Оринин і Кам’янка.

У Новорічну ніч роботи медикам швидкої допомоги міста та району додали алкоголь та ожеледиця. На щастя, складних випадків під час «святкових» викликів не було. За добу чергування з 8.00 31 грудня до 8.00 1 січня карету швидкої допомоги ка¬м’янчани вимагали 109 разів, а жителі району – 21.

Цілком спокійною виявилася ніч і для МНСників.