Субота, 20 Квітня 2024 р.
26 Квітня 2013

ЗАСВИСТІЛИ ШИНИ БЕЗКАРНОЇ МАШИНИ…

Скажене ревіння мотора, пищання гуми і стовпи пилу – так 15 квітня, близько 23-ї год., на Хмельницькому шосе на своєму «суперкарі» розважався молодий кам’янчанин. Але, напевно, весело було тільки йому, бо на міськвідділ міліції посипались дзвінки від обурених мешканців селища Смирнова.

Чи то хлопець уявив себе королем нічних вулиць, чи то в його гарячій крові зашкалив рівень алкоголю, проте, отак шибко «малюючи» шинами по асфальті, водій запросто міг спровокувати ДТП. Дякувати Богу, нічна вулиця не була людною, і ніхто випадковий через горе-шумахера не постраждав. Нагазувавшись у різні боки, водій зупинився, а через деякий час до нього під’їхало авто ДПС. Охоронці закону затрималися біля гонщика буквально на декілька хвилин і спокійно попрямували далі, а той із таким же драйвом рвонув вздовж шосе.

Ми поцікавилися в одного з інспекторів ДПС, чим відбулася людина, яка порушила громадський спокій і створила небезпечну ситуацію на вулицях міста.

– Того вечора водій двічі отримав попередження від працівників ДПС. Але коли вони під’їжджали, автомобіль спокійно стояв. Тому оштрафувати чи затримати чоловіка не було підстав, бо перевищення швидкості інспектори не зафіксували, а п’яним він не був, – запевнив інспектор. 

А от очевидці нічного видовища кажуть, що про неадекватність водія свідчать його маневри, про швидкість – сліди шин на дорозі, у дворі й на пішохідній зоні… Виходить, швидше на вулиці затримають чолов’ягу з пляшкою пива, ніж розбишаку на іномарці, який дозволяє собі забагато…