Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
17 Травня 2013

НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ

НАСЛІДКИ ПОЖЕЖІ НЕВТІШНІ

12 травня у дворі житлових будинків на вул.Гагенмейстера, 2 загорівся дерев’яний сарай.

Як повідомив інспектор ДСНС Олександр ЗАБОЛОТНИЙ, дерев’яними конструкціями полум’я швидко розповсюдилося на інші сараї та гаражі. Пожежникам вдалося швидко приборкати пожежу, однак вогонь не пошкодував легковика «Daewoo Lanos», що перебував в одному з гаражів. Імовірною причиною загорання стало необережне поводження з вогнем.

На жаль, через два дні пожежа відібрала життя в 51-річного жителя с.Вихватнівці. За попередньою версією, чоловік курив і заснув у літній кухні.

ВРЯТУВАЛИ!

Мало не обернувся трагедією «героїчний» вчинок 43-річного жителя с.Гораївка, котрий, будучи напідпитку, заради розваги вирішив переплисти Дністер.

12 травня, близько 20.00, на пост водолазно-рятувального відділення №3 смт Стара Ушиця схвильовані люди повідомили, що в річці тоне людина. За лічені хвилини рятувальники на човні прибули на місце і витягнули з води знесиленого чоловіка.

ПАСАЖИРИ ОПИНИЛИСЯ В ЛІКАРНІ

12 травня поблизу с.Ісаківці 25-річний житель с.Завалля виїхав «дев’яткою» на смугу зустрічного руху, де врізався в «Volkswagen Caddy», за кермом якого був 48-річний житель Тернопільщини.

«Volkswagen», внаслідок зіткнення, пошкодив кришку капота припаркованого на узбіччі «Renault». Пасажирів «Volkswagen» – 41-річну жінку і 3-річного малюка – з тілесними ушкодженнями госпіталізували до Хотинської райлікарні.

14 травня, близько 1.50, на перехресті вул.Данила Галицького і Огієнка 28-річний кам’янчанин, керуючи автомобілем «Mitsubishi Lancer», в’їхав у дерево. Двох його пасажирів доправили до міської лікарні.