П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
28 Червня 2013

ВІСІМ З ПОЛОВИНОЮ ПОВІЙ ПЕРЕСТАЛИ ПРАЦЮВАТИ

 8 нічних метеликів і сутенерку на гарячому затримали правоохоронці.

Як розповів заступник начальника – начальник кримінальної міліції МВ УМВСУ Олександр КУЛЬКО, 17-26 червня тривала операція «Нічне місто». Щовечора міліціонери пантрували розважальні заклади, кафе, мотелі й траси. Під час нічних рейдів на 8 жінок віком 20-28 років, котрі заробляли древньою професією, було складено адмінпротоколи. Вони зізналися, що вийшли на панель заради легкої наживи і гострих відчуттів. Всі вони не працюють і не навчаються. За свої послуги брали від 250 до 600 грн.

Також правоохоронці «вполювали» 23-річну «бандершу», яка, крім звідництва, ще й надавала інтимні послуги. Дівчина мала десяток підлеглих і, коли знаходила клієнтів, по телефону викликала їх на роботу. Правоохоронці в одному з мотелів на гарячому впіймали сутенерку, яка мала б отримати 250 грн. «зарплатні».   

– Проти дівчини відкрито кримінальне провадження за ст.302 ККУ «Створення або утримання місць розпусти і звідництво», справу направлено до суду. За свою «працю» вона може отримати штраф до 850 грн. або два роки умовно. А тим часом у суді слухається справа проти таксиста-сутенера, який теж був ласим до швидких грошей і мав базу «жінок за викликом», – повідав Олександр Васильович.