Середа, 24 Квітня 2024 р.
12 Липня 2013

КРАДУТЬ ТАМ, ДЕ ЛЕГКО ВКРАСТИ?

Серія нічних крадіжок, що сталася у місті в червні-липні, змусила мешканців міста нервувати. За цей час двічі «обчистили» один і той же магазин побутової техніки і магазин парфумів. А позавчора крадії дісталися і приватних помешкань. До редакції телефонують стурбовані кам’янчани, котрі запитують, чи не орудує в місті банда заїжджих гастролерів і чому міліціонери й досі не зловили крадіїв.   

Коментує в.о. начальника карного розшуку міськвідділу міліції Дмитро ЗАЦЕРКІВНИЙ:

– У місті зареєстровано 3 крадіжки з магазинів, приміщення яких не облаштовані гратами і камерами відеоспостереження. Цим скористалися злочинці й за декілька хвилин пограбували магазини. Злочин скоїли о 3-4-й ночі – у час, коли люди, зазвичай, міцно сплять. Працівники карного розшуку перевіряють підозрюваних і відпрацьовують місця можливого збуту викраденого. Особовий склад міськвідділу та МРВ областей займаються розкриттям цих злочинів. 

Щодо квартирних крадіжок, то вони, як правило, скоюються з 9.00 до 12.00. Саме у першій половині дня з помешкання кам’янчанки «домушники» винесли гроші та коштовності. Оперативники теж відпрацьовують підозрюваних. 

Правоохоронці радять не вставляти у вхідні двері дешевих замків і серцевин, а виходячи з дому, обов’язково зачиняти вікна та балкон.

Якщо ж ви помітили у дворі, під’їзді невідомих і підозрілих людей, які без причини стоять чи настирливо дзвонять у квартири, негайно телефонуйте за номером 102. У разі виявлення крадіжки у помешканні, до приїзду міліціонерів нічого чіпати не можна.