Середа, 24 Квітня 2024 р.
30 Серпня 2013

РЯТУВАЛЬНИКИ ВИТЯГНУЛИ З РІЧКИ ВОСЬМЕРО ЖИТЕЛІВ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ

МНСники на повний голос застерігають відпочивальників бути обачними під час відпочинку на воді, однак їх немовби й не чують. Минулого тижня рятувальники виловили з р.Дністер двох жителів Кам’янеччини, а цього – восьмеро мешканців Хмельниччини, з яких троє – діти. Всі вони були без рятувальних жилетів. На щастя, їхні пригоди, завдяки рятувальникам, мали щасливу розв’язку.

Так, 23 серпня, о 17.00, під час чергового патрулювання акваторії Дністра представники водолазно-рятувального відділення поблизу селища Стара Ушиця помітили двох людей, котрих на надувному матраці відносило до Чернівеччини. Рятувальники на човні підпливли до 34-річної жінки та 6-річної дитини і доправили їх на берег.

А вже за годину той же загін і в тому ж місці, за кілометр від берега, побачили напівспущений гумовий човен і людей у воді, котрі подавали знаки про допомогу. Ними виявилися мешканці Хмельницького району: двоє дорослих і двоє дітей 9 та 12 років.

28 серпня також поблизу Старої Ушиці човен, у якому перебували двоє осіб, відносило течією подалі від берега. І цього разу рятувальники були на місці та вправно виконали свою роботу.