П'ятница, 29 Березня 2024 р.
27 Вересня 2013

ЗА ЗУБАТУ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ НІХТО НЕ ВІДПОВІДАЄ

Два дні молода сім’я із с.Довжок перебувала в полоні власного будинку. Адже на їхньому подвір’ї оселився небажаний гість – величезний ротвейлер, котрий не випускав і на крок господарів із домівки.

Через вторгнення агресивного чотирилапого, котрий з невідомих причин забрів на чуже йому обійстя, двоє дітей пропустили заняття в школі, а їхні батьки не змогли вийти на роботу. І хоч люди терміново забили на сполох, їм кинулись допомагати не одразу.

За словами потерпілого господаря, сільський голова в телефонній розмові повідомив, що нічим допомогти не може. Звернулися й до рятувальників, однак ті відігнали собаку від порога хати водою й поїхали, а вже за півгодини ситуація знову повторилася.

Не витримавши байдужості та бездіяльності влади на місцях, небайдужі селяни, котрі стали свідками цієї історії, ринули із дзвінками до нашої редакції. Адже що робити у випадку, коли дебела доглянута собака із ошийником кидається на людей, а її власником поруч і не пахне, ніхто не знав. На щастя, за годину після того, як до нас звернулися спантеличені люди, на подвір’ї потерпілих з’явилася власниця ротвейлера. Та, на жаль, жінка ані вибачилась, ані понесла відповідальність за свій безвідповідальний вчинок. Ніяк не зреагувала й сільська влада. Та так у нас вже, певно, повелося: нема жертв – нема реакції, є жертви – є реакція, але толку з того?