Четвер, 28 Березня 2024 р.
22 Листопада 2013

КАМ’ЯНЕЦЬ КРИМІНАЛЬНИЙ

«ПОЧИСТИЛИ» АВТО

Ввечері 19 листопада в нашому місті невідомі обікрали два автомобілі. Зокрема, в хмельничанина, який у справах завітав до Кам’янця й припаркувався на вул.Ценського, поцупили 5 тис.грн. Щедрішою була здобич – 16 тис.грн., які викрали в подружжя із сусіднього району, котрі приїхали в супермаркет по продукти.

За фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

ОБЕРЕЖНО! ПСЕВДОЦІЛИТЕЛІ ПОВЕРТАЮТЬСЯ

Того ж дня кам’янчанка за зняття порчі віддала псевдоцілительці 20 тис.грн.

Жінка натрапила на незнайомку, котра повідала їй страшну річ – усій сім’ї пороблено на смерть. Аби позбутися цього, потрібно винести з оселі сміття та кошти. Ошелешена жінка, не задумуючись, винесла пакет зі сміттям та 20 тис.грн. А коли отямилася, не відшукала ані цілительки, ані коштів й звернулася до правоохоронців.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 ККУ (шахрайство).

Наталія КАСАПЧУК, речник начальника міськвідділу міліції.

ВАННА З ТРОТИЛУ

За інформацією обласного сайту УМВСУ, 13 листопада, о 19.35, в Кам’янці-Подільському, на вул.Веліканова, в квартирі 34-річного кам’янчанина, під час проведення санкціонованого обшуку у ванній кімнаті виявлено та вилучено тротилову шашку вагою 200 г.

УЖЕ НЕ ПОЗЛОДЮЖАТЬ

Як повідомив заступник начальника – начальник кримінальної міліції міськвідділу Олександр КУЛЬКО, в кругленьку суму обійшлися 43-річному кам’янчанину посиденьки із малознайомим молодиком, якого він запросив на гостину. Добряче випивши, господар заснув. А коли прокинувся, за гостем, а разом із ним і 7,5 тис.грн. та золотими прикрасами, й слід простиг.

Правоохоронці міськвідділу міліції оперативно відшукали крадія. Ним виявився 28-річний житель району.

Також міліціонери затримали 18-річну дівчину, котра з чотирьох магазинів привласнила жіночий одяг. Незважаючи на юний вік, вона неодноразово ступала на кримінальну стежину та поставала перед законом.

За фактами крадіжок відкри-то кримінальні провадження за ст.185 ККУ.