Четвер, 18 Квітня 2024 р.
14 Лютого 2014

ВРЯТУЙТЕ ВІД СУСІДА!

Мало не згубив себе і сусідів увечері 10 лютого мешканець двоповерхової «сталінки», що на пр.Грушевського, 37. Уже вкотре через нього рятувальники гасять вогонь у цьому будинку, а жителі потерпають від страху за своє життя. От і того вечора нетверезий чоловік вирішив закурити на дивані…

ВРЯТУЙТЕ ВІД СУСІДА!– Наш сусід постійно зловживає алкоголем, перетворив свою квартиру на казна-що. Декілька разів через нього ми всі ледве не згоріли, – скаржиться мешканка двоповерхівки Галина. – Уявляєте, якось він розпалив газети просто посеред помешкання… Ми написали заяву на ім’я міського голови з проханням вирішити цю проблему.

Зі слів старшого лейтенанта служби ЦЗ Олександра ЗАБОЛОТНОГО, сусідська необачність справді могла закінчитися трагедією, адже перекриття будинку – дерев’яне. Якби люди, котрі живуть поруч, вчасно не побачили диму, дім згорів би дотла.

Зважаючи на звернення мешканців, створено спеціальну комісію, до якої увійшли представники різних служб. Вона вже побувала в помешканні «палія». Зі слів голови комісії Сергія БАБІЯ, порушень, що стосуються правил співпроживання в багатоквартирних будинках, зафіксували чимало, а люди взагалі вимагають відселення сусіда.

Виявилося, що має чоловік і проблеми із законом. Як розповів дільничий інспектор Сергій КОБЛЯ, це й порушення правопорядку, й незаконне проникнення в чуже помешкання.

Поки члени комісії готують висновки, а правоохоронці розглядають матеріали справи, чоловік продовжує пиячити, а сусіди – погано спати.