Четвер, 25 Квітня 2024 р.
20 Червня 2014

СИН ЗАГУБИВСЯ – МАТИ РОЗГУБИЛАСЬ

17 червня, близько 21.00, 45-річний кам’янчанин у дворі будинку на вул.Соборна, 29а знайшов маленького хлопчика. В пошуках батьків чоловік носив дитину на руках по всіх сусідніх дворах, але даремно. Після цього зайшов до одного з місцевих готелів і попросив викликати правоохоронців. Малюка доправили до дитячого відділення міської лікарні.

Інформацію про загубленого хлопчика поширили соціальними мережами, транслювали по місцевому телебаченню, радіо. Тричі міліціонери виїжджали на повідомлення свідомих громадян, однак перевірки не дали результату.

– 27-річна мати знайшлася лише пообіді наступного дня, – повідомляє старший оперуповноважений СКМСД майор міліції Віктор СМОЛИЧ. – Вона разом зі знайомими власними силами цілу ніч шукала сина. Однак ніхто й не здогадався звернутись до міліції. Вони хвилювалися і думали про найгірше.

Як розповіла жінка, того вечора на п’ять хвилин залишила сина в дворі, сама ж пішла по теплі речі. Коли повернулася, хлопчика не було. Про пригоди малюка до зустрічі із кам’янчанином, який викликав міліцію, нам мало що відомо, адже дворічний хлопчик погано розмовляє. Однак дитина здорова та в безпеці. А з матір’ю після прийому заспокійливого проведено профілактичну бесіду.

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.