Четвер, 25 Квітня 2024 р.
1 Серпня 2014

ПОЖЕЖІ

ЕЛЕКТРОМЕРЕЖА ПІДВЕЛА І БУДИНОК, І АВТОМОБІЛЬ

За чотири дні в Кам’янці-Подільському сталися три пожежі.

27 липня через підпал пожежа сталася в квартирі будинку на вул.Розвадовського, 6. 29 липня – знову пожежа в житловому будинку, тепер за адресою вул.30 років Перемоги, 6. Через коротке замикання електромережі вогнем було знищено речі домашнього вжитку (сума збитків складає близько 5 тис.грн.).

Під час обидвох пожеж рятувальникам 5 ДПРЧ вдалося приборкати вогонь за 7-8 хв.

А 30 липня, близько 17.00, на вул.Південна, 6 запалав автомобіль ВАЗ-2107, гараж, покриття та перекриття житлового будинку. Причина пожежі – коротке замикання електромережі автомобіля. Рятувальникам 2 ДПРЗ вдалося приборкати вогонь за 26 хв. Сума збитків встановлюється.

Підготовлено за інформацією, наданою інспектором ДСНС у Хмельницькій області Олегом ГУЛОЮ.

ВОГОНЬ РЕВНОЩІВ СПАЛИВ КВАРТИРУ

Щоб помститися коханій, 33-річний кам’янчанин спалив квартиру, причому не власну, а ту, що цивільне подружжя винаймало тривалий час. На щастя, сусіди вчасно зреагували і викликали пожежників, тож вогонь не встиг перекинутись на інші квартири.

А все почалось зі звичайної сімейної сварки. Чоловік запідозрив жінку в зраді й почав з’ясовувати стосунки. Та, не витримавши, пішла з дому, а ревнивець почав топити горе у пляшці. І поступово в нього визріла думка, що винуватець усіх його бід – диван. Чоловік узяв пляшку розчинника, обілляв ним сімейне ложе, підпалив, а сам зачинив квартиру і пішов геть.

Працівники Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції швидко встановили місце перебування палія. Наразі він перебуває під домашнім арештом. Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 «Умисне знищення або пошкодження майна» ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.