Четвер, 18 Квітня 2024 р.
17 Квітня 2015

ХТО КОГО ОБІГРАЄ?

Близько двох десятків співробітників міськвідділу міліції 15 квітня навідалися до ігрового залу, що працював у центрі міста, на вул.Князів Коріатовичів. Тіньовий заклад, на якому не було жодної вивіски, слідчо-оперативна група взяла «на гарячому» – з відвідувачами, слабоалкогольними напоями, задимленим приміщенням, двома платіжними терміналами і 37 блимаючими моніторами.

ХТО КОГО ОБІГРАЄ?

Щоправда, каяття правоохоронці не дочекалися. Адміністратор закладу спочатку відмовилася називати будь-які дані, а потім взагалі сказала, що просто зайшла в приміщення, аби попити кави. Згодом молода пані консультувала відвідувачів, яких допитувала міліція, повторюючи репліку: «Ви маєте право нічого не говорити!». Та поки одні мовчали, а інші запевняли, що прийшли до клубу скористатися Інтернетом, було чимало й таких, які, незважаючи на повний зал правоохоронців і спалахи фотоапаратів, не відволіклися від азартної справи. І поки чоловік, котрий назвав себе представником власника закладу, запевняв, що зал не ігровий, на моніторах продовжували крутитися полунички. Крім того, молодик не зовсім лагідно просив журналістів покинути приміщення приватної власності й, перш ніж називати обладнання ігровим, провести його експертизу. Саме це й планують найближчим часом зробити правоохоронці.

– До міськвідділу надійшло повідомлення, що на вулиці Князів Коріатовичів працює ігровий зал, – коментує заступник начальника – начальник кримінальної міліції міськвідділу Олександр КУЛЬКО. – На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила, що тут справді працює ігровий зал. Наразі встановлюється власник залу, а також проводяться оперативні заходи та слідчі дії. Плануємо й надалі викривати тіньові ігрові зали, порушувати кримінальні провадження, направляти їх до суду й доводити справу до кінця.