П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Травня 2015

СМЕРТЬ МОБІЛІЗОВАНОГО СЕРЖАНТА

В одній із новостворених військових частин, що перебувають на забезпеченні 11 понтонно-мостового батальйону, сталася трагедія. Близько шостої ранку 10 травня у спальному корпусі на ліжку знайшли тіло сержанта.

Як повідомили у військовій частині, чоловіка у березні мобілізував Володимирецький об’єднаний районний військкомат Рівненської області. Стан його здоров’я був задовільним. До Кам’янця він прибув 30 квітня, і за час перебування тут на самопочуття не скаржився. За висновками судмедекспертів, 45-річний чоловік помер через ішемічну хворобу серця, тромбоемболію легеневої артерії.

Наразі обставини смерті вивчають представники військової прокуратури та правоохоронці. Як повідомила речник міськвідділу міліції Наталія КАСАПЧУК, ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування.

Військовослужбовці 11 ПМБ посприяли у доставці тіла військовослужбовця на Рівненщину. Відомо, що в померлого залишилися 42-річна дружина, дві повнолітні доньки та 5-річний син.