П'ятница, 29 Березня 2024 р.
15 Травня 2015

КРИМІНАЛ

МІЛІЦІЯ ВПОЛЮВАЛА АМФЕТАМІННИКІВ

Кілька місяців знадобилося правоохоронцям міста і району, аби затримати квартет амфетамінників.

За цей час міліціонери зафіксували понад 10 фактів збуту амфетаміну, а днями взяли наркоторговців на гарячому. Під час санкціонованих обшуків у підозрюваних було вилучено амфетамін, марихуану, пристрої для вживання наркотиків і незареєстровану зброю та набої до неї.

Як повідомив інспектор по роботі з населенням і ГФ райвідділу міліції Олег ГОРБАНЮК, до складу групи входили двоє старших чоловіків – 46 та 48 років, які притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, та двоє віком 26 і 29 років. Усі – мешканці Кам’янеччини.

Зі слів речника міськвідділу міліції Наталії КАСАПЧУК, правоохоронці з’ясовують походження амфетаміну та коло клієнтів наркоторговців. Двоє збувачів перебувають в ІТТ, ще двоє – на підписці про невиїзд. Їм загрожує позбавлення волі до 10 років.

Галина МИХАЛЬСЬКА.


ПОМСТИВСЯ І ПОМЕР

10 травня до міліції від лікарів «швидкої» надійшло повідомлення про надання допомоги 28-річному кам’янчанину у зв’язку з тілесними ушкодженнями.

Як з’ясували правоохоронці, того вечора чоловік із товаришами відпочивав у дворі будинку на вул.Вокзальній. До молодих людей, які випивали, підійшов невідомий і хотів почастуватися з їхнього столу. Потерпілий відмовив. Коли всі розійшлися, він біля під’їзду вирішив закурити. Із темряви вийшов ображений та підійшов упритул. Чоловік відчув різкий біль у животі… Сусідка викликала швидку.

За годину особу зловмисника встановили. Та 54-річний кам’янчанин за скоєне не відповідатиме. Близько п’ятої ранку в тій же лікарні він помер. У чоловіка було запалення легенів і туберкульоз.  

Наталія КАСАПЧУК, речник міськвідділу міліції.