Субота, 20 Квітня 2024 р.
24 Липня 2015

ПЕКЕЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ

ЧОТИРИ СМЕРТІ

Криниця

– Вранці 20 липня з 14-метрової криниці рятувальники витягнули два тіла. Фатальний випадок стався у с.Яруга під час копання криниці. Про нещастя повідомив 68-річний житель села, на подвір’ї якого і сталася біда. Міліціонери з’ясували, що одному із загиблих, 63-річному пенсіонеру, стало погано – і він впав до криниці. Його 39-річний колега кинувся на допомогу, однак під ним обвалився грунт.

– А для п’ятьох неповнолітніх жителів району мало не трагедією обернулося катання на байдарці по Дністру. На берег п’ятьох юнаків віком 10-14 років витягнули фахівці староушицького водолазно-рятувального відділення.

– На жаль, цього тижня вода таки відібрала життя 53-річного чоловіка, який потонув у районі с.Сокіл.

– Що ж стало причиною смерті 40-річного кам’янчанина, наразі встановлюють міліціонери. На тіло чоловіка, яке лежало неподалік від комплексу «Руська брама», вранці 21 липня натрапив перехожий. Під час поверхневого огляду ознак насильницької смерті не виявлено. Правоохоронці припускають, що мешканець, який жив неподалік, помер увечері, повертаючись додому. Обставини встановить судмедекспертиза.

– Вчора ввечері стало відомо про ще один прикрий випадок. Як повідомив головний лікар станції екстреної медичної допомоги Мирослав КОЛОМИЙ, бригадам лікарів із Кам’янця-Подільського та Чернівецької області довелося рятувати кам’янчанина, котрий під час польоту над Баговицею упав із літального апарата на скелю. Чоловік зазнав переломів, та, дякувати Богу, залишився живим.

АВАРІЇ: МАРШРУТКА З ПАСАЖИРАМИ ТА ІНШІ…

Маршрутка

Шокували минулого тижня й аварії, учасниками яких загалом стали більше як два десятки людей.

– Вранці 21 липня на перехресті вулиць Тімірязєва та Шевченка розбилася маршрутка №6 (на фото), в салоні якої було 14 пасажирів. Автомобіль раптово з’їхав із дороги та врізався у дерево. Як повідомляє начальник міськвідділу міліції Володимир КАЛАШНІК, після ДТП шестеро кам’янчан госпіталізували. Зі слів пасажирів, 45-річний водій знепритомнів.

– Цього дня недалеко від того ж місця догори колесами опинився «Chery QQ». Зі слів інспектора ДАІ Віталія ЧАБАНА, на перехресті вулиць Північної та Шевченка жінка, що керувала «Chery», не пропустила ВАЗ-2111. Серйозних травм ніхто не зазнав.

– Відзначився днями й «Тещин язик», де 22 липня не розминулися автомобілі «Smart» та «Hyundai Santa Fe». Як кажуть правоохоронці, 29-річна киянка, яка була за кермом «Smart», не вибрала безпечної швидкості, не впоралася з керуванням і опинилася на смузі зустрічного руху, де курсувала родина із Вінниці. На щастя, ніхто з них не постраждав. А от власниця «Smart» під час ДТП вилетіла на дорогу. Травмувалася також і пасажирка міні-авто. Обидві дівчини у важкому стані. В Інтернеті з’явилося відео аварії, записане реєстратором. На ньому видно, що «Smart» втрачає керування тоді, коли потрапляє колесами на пляму, схожу на розлите мастило.

ХТО ГРАБУВАВ, А ХТО І МАЦАВ

– Щонайменше семеро кам’янчанок постраждали від рук двох злочинців, які відбирали в них прикраси та гроші.

Як повідомив заступник начальника міськвідділу міліції Олександр КУЛЬКО, перший затриманий – психічно хворий 35-річний житель міста. Він пізно ввечері нападав на жертв зі спини, відбирав гроші та ще й не соромився помацати їх за груди й полізти під спідниці. Відшукати крадія-збоченця допомогли потерпілі, які детально описали чоловіка у темному вбранні та кофті з капюшоном. Оперативники Роман КОРОБЧУК та Андрій ФАЙФОР упіймали зловмисника, котрий у скоєному зізнався, щоправда, пояснити причину непристойної поведінки так і не зміг. Наразі чоловік утримується в ІТТ. 

Триває слідство і у справі 25-річного мешканця Дунаєвецького району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство, а цього разу став на стежку грабежу. Молодик зривав із жінок золоті прикраси, які згодом продавав на ринку. Оперативники упіймали крадія, коли він покидав місто на автобусі. Правоохоронці перевіряють його причетність до аналогічних злочинів.