Четвер, 25 Квітня 2024 р.
18 Вересня 2015

МІЛІЦІЯ ЗАПЕВНЯЄ: МАНІЯКА В МІСТІ НЕМАЄ

Чутки про маніяка активно гуляють містом. Кам’янчани переповідають один одному історії, від яких холоне кров. Зокрема, про знайдене на цукрозаводі розчленоване тіло жінки. Згвалтовану та задушену школярку. Збоченця, який нібито затягує в кущі дітей мало не в усіх районах міста. Ексгібіціоніста, що демонструє «принади» і лякає кам’янчан. Невідомого чоловіка, який возить в авто тварин, аби заманити дітей до себе. Викрадення зі школи учениць… Правоохоронці ж усе це спростовують й запевняють, що криміногенна ситуація в місті є стабільною.

– З початку року нерозкритим залишається одне вбивство жінки, тіло якої знайшли 12 серпня в Центральному парку, – коментує начальник міськвідділу міліції Володимир КАЛАШНІК. – Експертиза з’ясувала, що жінку задушили, а ось підозра про згвалтування не підтвердилася. Наразі ми розробляємо декілька версій. Зокрема, і грабіж, бо в убитої зникли срібний ланцюжок із підвіскою та мобільний телефон. Ми склали фотопортрет убивці. Підозрюємо, що він може бути причетний ще до чотирьох пограбувань жінок. А те, що розповідають люди, мовляв, скоєно п’ять убивств і серед жертв є діти, не відповідає дійсності.

Щоправда, зафіксовано випадок, ко-ли студент із фізичними вадами мацнув 10-річну дитину.

За словами головного міліціонера міста, інколи до міськвідділку привозять чоловіків із психічними вадами, котрі демонстрували на людях свої статеві органи. Але ці особи, на його думку, не несуть суспільної небезпеки, бо у їхніх діях виключно адміністративний склад правопорушення.