Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
16 Жовтня 2015

СМЕРТЕЛЬНІ АВАРІЇ ТА ВБИВСТВО ЖІНКИ

Трагедії на дорогах, убивство молодої жінки та тіло у каньйоні – такі повідомлення цього тижня засмутили кам’янчан.

– Жахлива аварія відібрала життя в 40-річної кам’янчанки. Нещастя сталося на світанку 11 жовтня поблизу с.Січинці, що на Дунаєвеччині.

За інформацією прес-служби УМВС області, 47-річний чернівчанин, який керував «Citroen DS-5», зіткнувся з ВАЗ-21099. Внаслідок ДТП, 42-річного кам’янчанина, водія ВАЗу, госпіталізовано до Дунаєвецької райлікарні. А його 40-річна пасажирка померла від травм.

– А вчора вранці під колесами легковика поблизу с.Гаврилівці загинула 57-річна мешканка району. Житель Косова, 34-річний водій автомобіля «Daewoo Sens» наїхав на жінку, яка  перетинала трасу в невстановленому місці. Отримані травми виявилися несумісними з життям.

– Звіряче вбивство молодої жінки приголомшило жителів Великої Слобідки. Пилососом і шухлядою 40-річний чоловік до смерті забив 34-річну співмешканку, залишивши п’ятьох малолітніх дітей без матері… Найменшому – лише шість місяців.  

Як розповів інспектор по роботі з громадськістю та ГФ райвідділу міліції Олег ГОРБАНЮК, близько третьої ночі між чоловіком і жінкою виникла сварка, що переросла в бійку. Співмешканець умисно завдавав жертві смертельних ударів дерев’яною шухлядою та пилососом в голову, тулуб і по ногах. Від численних ран потерпіла померла на місці. Кривдник, який уже раніше відсидів за вбивство, може знову опинитися за гратами. Наразі його розшукує міліція

– Удень 14 жовтня в каньйоні знайшли мертвого чоловіка.

За інформацією начальника міськвідділу міліції Володимира КАЛАШНІКА, на тілі ознак насильницької смерті не виявлено. Встановлено особу померлого – це чоловік, який не мав постійного місця проживання. Ймовірно, причиною смерті безхатька стало падіння зі скелі через необережність.