Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
4 Грудня 2015

ПРАВОПОРЯДОК

ПОБЕШКЕТУВАВ У КАМ’ЯНЦІ ТА ЧКУРНУВ ДО ОДЕСИ

Лише за тиждень перебування в місті гастролер з Одещини встиг почистити п’ять магазинів. Його особу встановили за відбитками пальців, які він залишив на місці злочину.

Як повідомила старший інспектор міського відділу поліції Ольга ШМОРГАЛ, з 25 липня до 4 серпня до них звернулися власники магазинів «Український кристал», «Бліни по-царськи», «Водограй» та «Елегія» із заявами про крадіжки з приміщень грошей, продуктів харчування, комп’ютера та ноутбука.

Поліцейським вдалося встановити особу правопорушника. Ним виявився 21-річний житель Одеської області, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні злочини. Викрадені речі крадій здав у ломбард у Хмельницькому та поїхав до Одеси, де й потрапив до рук правосуддя.

ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НЕ ВТЕЧЕШ

Молодики, які навесні пограбували кам’янчанина та на шість місяців втекли за кордон, таки постануть перед Фемідою.

У березні до правоохоронців звернувся 19-річний кам’янчанин, на якого в парку напали двоє молодиків і вирвали мобільний телефон. Хуліганами виявилися мешканці Чемеровецького району 26 та 27 років. Скоївши грабіж, вони виїхали за кордон, а повернувшись, потрапили до поліції.

Як з’ясувалося, зловмисники піс-ля скоєння злочину похизувалися перед товаришем і продемонстрували йому викрадений мобільник. Однак 26-річний чоловік, замість того, аби повідомити поліцію про злочин, обміняв свій телефон на викрадений, яким і користувався до 27 листопада.

30 листопада грабіжникам оголошено про підозру за ч.2 ст.186 (грабіж) ККУ. Їхньому товаришу доведеться відповідати за ст.198 (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) та ст.396 (приховування злочину) ККУ.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.


ПОЗА «ЗЕБРОЮ» – ПІД КОЛЕСАМИ

Наїзд на пішохода стався 1 грудня на Нігинському шосе.

Під колеса «Ford Transit» потрапив 32-річний кам’янчанин, який переходив проїжджу частину поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП, чоловік зазнав травми у вигляді перелому лівої гомілки.

За матеріалами прес-служби ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.