Четвер, 28 Березня 2024 р.
18 Березня 2016

ХТО СПЕР ТУАЛЕТНИЙ ПАПІР?

В адмінбудівлі міськради 14 березня затримали чоловіка, підозрюваного в крадіжці. З приміщення виконкому затриманий намагався винести туалетний папір і лампи освітлення, які викрутив у вбиральні.

– Більше як місяць тому прибиральниці почали помічати, що із чоловічих туалетів фактично через день зникають туалетний папір і лампи. Відтоді більше уваги почали звертати на відвідувачів міської ради та відеозаписи. Було помічено підозрілого чоловіка, який час від часу вештався коридорами міськради та при цьому дивно себе поводив: на кожному поверсі він заходив до чоловічої вбиральні й через декілька хвилин виходив, озираючись. 14 березня його помітили знову, – зазначає завідувач господарського відділу Сергій Табенський.

На місце події викликали поліцейських.

Коли чоловік зібрався покинути приміщення міської ради, працівники Нацгвардії, які охороняють адмінбудівлю, попросили його показати кишені. З них чоловік дістав туалетний папір, а от лампи довелося шукати власне працівникам патрульної роти, оскільки їх він заховав у задній частині куртки. Одразу ж викликали працівника поліції, який склав протокол про адміністративне порушення. Від коментарів для журналістів гр.В. утримується та ховає обличчя.

– Матеріали справи будуть направлені до суду. Швидше за все, на чоловіка чекає відповідальність за адміністративне правопорушення, – зазначає поліцейський міського відділу поліції Максим Постний.

Ірина ЦІШКОВСЬКА.