П'ятница, 29 Березня 2024 р.
17 Червня 2016

СПРАВУ ЩОДО МАНІЯКА ДО СУДУ НЕ ПЕРЕДАЛИ

Поліція продовжує збирати докази у справі молодика, який гострим предметом уколов 10 молодих жінок і 10-річну дівчинку в сідниці. Нагадаємо, що хулігана впізнала одна із потерпілих, котра й викликала правоохоронців. Допомогти затримати кривдника поліцейським допомогли троє хлопців.

Як повідомила речник міськвідділу поліції Ольга ШМОРГАЛ, розслідування фактично виходить на фінішну пряму. Чоловік продовжує перебувати під вартою та відмовляється працювати зі слідством.

– Чекаємо на офіційні результати всіх експертиз, – каже поліцейська. – Адже в затриманого взяли забір крові, щоб з’ясувати, чи не хворий він на СНІД, гепатит тощо. Пройшов він і судово-медичну експертизу на визначення психічного стану. Він є осудним, адже на момент скоєння правопорушень усвідомлював свої дії. Про це свідчить те, що він намагався втекти з місця події, переховувався від поліцейських тощо. Також вилучено речові докази (одяг, взуття) за місцем проживання. Щоправда, предмет, яким колов жінок, досі не знайшли. Ймовірно, він змив його в унітаз під час затримання.

Щойно отримаємо на руки офіційні результати всіх експертиз, справу одразу ж направимо до суду.