П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
16 Грудня 2016

ОТРИМАЛИ ЗА ЗАСЛУГОЮ

Маніяк-степлер

Маніяку-степлеру, який невідомим предметом навесні поколов 10 молодих жінок і одну дівчинку, дали 5 років позбавлення волі. 14 грудня Кам’янець-Подільський міськрайонний суд (суддя Ярослав ВОЄВІДКО) визнав підсудного винним і виніс вирок за статтею «Хуліганство».

Маніяка затримали в травні цього року на території дитячої поліклініки. Відтоді він перебував у Хмельницькому СІЗО.

Раніше судимий 38-річний уродженець міста Джанкой (на малюнку) тепер має строк ще й за тягу до гострих предметів і жіночих сідниць.

Також, за інформацією прес-служби прокуратури Хмельницької області, 41-річного жителя Кам’янець-Подільського району, убивцю-рецидивіста засуджено до довічного позбавлення волі. Вирок суду набрав законної сили, апеляційний суд Хмельницької області залишив цей вирок у силі.

У жовтні 2015 р. він завдав більше як 40 ударів кулаками, а також меблями та її уламками в різні частини тіла співмешканці. Робив це на очах у малолітнього сина потерпілої. Невдовзі жінка померла на місці події, а злочинець утік і почав переховуватися. Проте наступного дня його затримали слідчі.

Суд повністю довів вину чоловіка у скоєнні умисного вбивства з особливою жорстокістю, до того ж раніше судимого за умисне вбивство.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.