Субота, 20 Квітня 2024 р.
25 Серпня 2017

НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ

ЛЕДЬ НЕ СПАЛИЛИ ДРОТІВ

ЛЕДЬ НЕ СПАЛИЛИ ДРОТІВПоки на вулиці гаряче літнє сонце висушує землю і попелить рослинність, палять сміття і різноманітні відходи й кам’янчани. Однак якщо вплинути на природу неможливо, то порушникам правил безпеки варто було б якось відповідати за свої необережні вчинки, що нерідко спричиняють пожежі та призводять до непоправних наслідків.

Минулого тижня працівники КП «Муніципальна поліція» зафіксували два випадки горіння. Так, на вулиці Середній підпалом пошкоджено кабель зовнішнього освітлення та мережі Інтернет. А на Голосківському шосе, що неподалік від МРЕМ, вогонь ледь не зіпсував опор електропостачання. Тільки швидка реакція працівників установи врятувала від можливих негативних наслідків.

Працівники «Муніципальної поліції» просять жителів міста бути обачними, не викидати палаючих недопалків на суху траву чи у смітники із папером. Спалюючи сміття на ділянках, стежити, аби вогонь не дістався до сусідів.

Прес-служба міськради.


ЗЛОЩАСНИЙ НЕДОПАЛОК

19 серпня, о 20.49, до «Служби порятунку» надійшло повідомлення про пожежу на вул.Привокзальна, 27.

На місце події відразу було відправлено черговий караул, який швидко ліквідував загоряння. Причиною пожежі, яка становила 6 кв.м, став недопалок. Постраждалих немає.

ПОДВІЙНЕ ГОРІННЯ

Наступного дня, 20 серпня, вогнеборцям довелося приборкувати вогонь двічі.

О 15.37 до рятувальників надійшов дзвінок про те, що в с.Лисогірка, на вул.Жовтнева, горять тюки із сіном. Пожежники ліквідували загоряння площею 28 кв.м. Постраждалих не було, причина встановлюється. А о 18.46 черговий караул 5-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідував загоряння дров на приватній території за адресою: пров.Бастіонний, 4.

Прес-служба 2 ДПРЗ.