П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Грудня 2017

ЧИНОВНИКА РДА СПІЙМАЛИ НА ХАБАРІ

11 грудня за безпосередньої участі працівників Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, у взаємодії зі співробітниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Нацполіції задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди головним спеціалістом одного з відділів Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

Встановлено, що за виготовлення будівельного паспорта для подальшого підключення споруди до електричних мереж від жителя одного з сіл Кам’янець-Подільського району посадовець вимагав кошти в розмірі 2 тис.грн.

Під час одержання обумовленої суми хабара особу викрито на гарячому та затримано в порядку ст.208 КПКУ, а неправомірно одержані кошти вилучено.

За вказаним фактом здійснюється досудове розслідування за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) ККУ.

На цей час проводяться слідчі дії, а також вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманій особі запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області.