П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
15 Грудня 2017

УБИВЦЬ ДВОХ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ ЗАСУДЖЕНО ДО ДОВІЧНОГО

Державним обвинуваченням, яке здійснювали працівники галузевого відділу прокуратури області, у суді доведено вину чоловіків, які вчинили вбивство двох односельчан.

Трагедія сталась у серпні минулого року, коли під час спільного розпивання алкогольних напоїв у будинку потерпілих між товаришами по чарці виникла словесна суперечка. Тоді у гостей з’явився спільний умисел – вбити господаря.

Використовуючи ніж і сокиру, зловмисники завдали йому численних ударів, що спричинили смерть чоловіка.

Дружину померлого, яка намагалася завадити протиправним діям, також вбили тими ж знаряддями злочину.

Після скоєного кривдники втекли з місця злочину та намагалися знищити всі сліди, однак, завдяки злагодженій та оперативній роботі правоохоронців, відразу ж були викриті та затримані.

Одним із підозрюваних виявився раніше судимий за замах на вбивство, який 4 місяці тому звільнився з місць позбавлення волі.

У суді повністю доведено винуватість вказаних осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених пп. 1, 12, 13 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство двох людей, вчинене за попередньою змовою групою осіб, а також особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство).

Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду обом засудженим призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області.