П'ятница, 29 Березня 2024 р.
10 Серпня 2018

ВРЯТУВАЛИ ПОЛЕ І ГОТЕЛЬ

Минулої п’ятниці вогнеборці гасили автомобіль і не допустили поширення вогню на хлібне поле. Якщо його вдалося врятувати, то від автомобіля, на жаль, залишився лише згорений кузов.

Близько 17.00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на хлібному полі поблизу с.Боришківці виникла пожежа легкового автомобіля «Toyota RAV4» та стерні й існує ймовірність перекидання вогню на хлібне поле. Негайно виїхали три пожежно-рятувальні автомобілі та 10 пожежників із 5 та 6 ДПРЧ.

Вогнеборці одразу взялися за відсікання полум’я, яке поширювалось у бік хлібного поля, паралельно гасили автомобіль. Унаслідок пожежі вигоріло близько 1,5 га післяжнивних залишків.

Імовірна причина загоряння автомобіля – несправність рухомих вузлів і деталей транспортного засобу.

Увечері 8 серпня рятувальникам повідомили про пожежу допоміжних споруд котельні на території одного з готельних комплексів Кам’янець-Подільського району.

На місце прибули рятувальники 5 і 6 ДПРЧ та місцева пожежна команда с.Ходорівці. На місці пожежники встановили, що площа пожежі сягнула близько 180 кв.м, була ймовірність поширення вогню на розташований поруч готельний комплекс. За лічені хвилини вогнеборці відсікли поширення вогню на готель та ліквідували загорання.

Загиблих і травмованих на місці події не було. Ймовірна причина загорання – коротке замикання електромережі.

У соцмережах очевидці розмістили відео пожежі, зазначивши, що горить котельня готельно-ресторанного комплексу «Дві ріки» у с.Велика Слобідка.

За матеріалами прес-служби 2 ДПРЗ.