П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
9 Листопада 2018

ПРАВОПОРЯДОК

«ОЖИВИВ» ДОКУМЕНТИ НЕБІЖЧИКА

Недавно працівники сектора реагування патрульної поліції під час перевірки стану дотримання правил дорожнього руху виявили посвідчення водія з явними ознаками підробки.

З’ясувалося, що 46-річний громадянин, який раніше був позбавлений водійських прав, вирішив не обмежувати себе у праві керування транспортним засобом і скористався знайденим чужим водійським посвідченням, куди вклеїв свою фотокартку. При перевірці документів встановлено, що це посвідчення належало особі, якої вже 2 роки немає серед живих.

Наразі громадянину оголошено про підозру у вчиненні криміналь­ного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.358 ККУ та ч.4 ст.358 ККУ (підроблення документів, печаток, штампів і бланків, їх збут, викорис­тання підроблених документів).

МАЛО НЕ СТАВ КАЇНОМ

4 листопада під час розпиття спиртного між рідними братами виник конфлікт, у результаті якого старший брат потрапив до реа­німації із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм м’яких тканин обличчя та закритим забоєм грудної клітки.

Травмував чоловіка молодший 45-річний брат. Це не перший конфлікт між ними, проте минулого разу старший відмовився від обвинувачення.

Наразі стан потерпілого стабільно важкий. Молодшому брату, який раніше був судимий за майнові зло­чини і злочини проти життя та здоров’я, оголошено підозру у вчи­ненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Пі­дозрюваний наразі перебуває під вартою.

Прес-служба міськвідділу поліції.