П'ятница, 29 Березня 2024 р.
14 Грудня 2018

ШАНОВНІ КРАЯНИ!

У зв’язку з небезпекою вчинення диверсій і терористичних актів, Служба безпеки України посилила контррозвідувальні заходи із недопущення провокацій та дестабілізації обстановки в країні.

Управління СБУ у Хмельницькій області закликає мешканців Хмельниччини бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспорт, а також несанкціоноване застосування технічних засобів спостереження (дронів) поблизу стратегічно важливих об’єктів.

Особливу увагу слід звертати на осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до військових об’єктів, складів, об’єктів транспортної інфраструктури і місць масового перебування людей.

У разі наявності такої інформації, а також даних про наміри здійснення терористичної, диверсійної та розвідувально-підривної діяльності, факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, виявлення зброї чи вибухівки, просимо повідомляти про це в управління Служби безпеки у Хмельницькій області за «телефоном довіри» – (0382) 65-12-57, та Кам’янець-Подільський міський відділ УСБУ за номером (3849) 3-88-01.

Безпека громади – відповідальність кожного!

Прес-служба СБУ у Хмельницькій області.