П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Лютого 2019

У КАМ’ЯНЦІ КРАЛИ І БУДУТЬ КРАСТИ?

У КАМ’ЯНЦІ КРАЛИ І БУДУТЬ КРАСТИ?Навіщо злодію знадобилися коліщатка від сміттєвих баків? Над цим запитанням уже декілька тижнів мізкують кам’янчани, здивовані інформацією про зухвалу крадіжку. І доки поліція шукає зловмисника, а люди думають, як викинути сміття, аби воно не висипалося із «п’яного» бака, версії крадіжки стають все цікавішими.

Починалося все з банальщини: безхатьки здають на металобрухт, або їх прикріпляють до великих тачок, якими послуговуються працівники ринку. Згодом включилася фантазія: в місті працює диверсант, або хтось складає мінітранспортний засіб. Проте, як би не було, а на пристрої зі смітника далеко не заїдеш.

– Такі крадіжки не дивина для нашого міста. То мали інциденти через грабіжника, який крав котушки з ліфтів, то вазони і троянди забирали. Ну, а тепер коліщатка. За останніми даними, їх уже недораховуємо 12 штук, а нові коштують недешево. – розповідає заступник міського голови Сергій БАБІЙ. – Біля кожного смітника чи вазона поліцейського не поставимо, все залежить від свідомості людей, які йдуть на такі неадекватні кроки.

Місто при цьому через горе-злодіїв зазнає безглуздих витрат, до речі, з наших податків.