Четвер, 28 Березня 2024 р.
9 Травня 2019

ГОРІЛИ БУДИНКИ І МАГАЗИН

Попри прохолоду на вулиці, в пожежників було спекотно.

• 8 травня, близько третьої ночі, в с.Голосків спалахнув будинок. За викликом направлено рятувальників із ДПРЧ-5. З’ясувалося, що, охопивши 150 кв.м площі будинку, полум’я перекинулося на легковий автомобіль, що знаходився поруч. Завдяки діям бійців ДСНС, пожежу було локалізо­вано. На щастя, обійшлося без жертв. Що призвело до займання, наразі з’ясовують фахівці.
• А напередодні, 7 травня, вогнеборці рятували від вогню магазин із солодощами. Близько 23.00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в магазині «Світ солодощів», що на вул.30 років Перемоги. На момент прибуття рятувальників площа пожежі склала близько 50 кв.м. Не зволікаючи, вогнеборці приступили до гасіння. Травмованих і загиблих на місці події не було. Наразі з’ясовується причина пожежі.
• Того ж дня ввечері спалахнула пожежа в будинку в с.Гораївка. На момент прибуття рятувальників 35 Державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди с.Крушанівка будинок був охоп­лений вогнем на площі близько 180 кв.м. Імовірно, причиною стало порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів.

За матеріалами прес-служби 2 ДПРЗ.