Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
7 Травня 2010

ПЕРЕКОНЛИВА ПЕРЕМОГА «ФОРТЕЦІ»

24-27 квітня. Кубок України з футзалу серед дітей 1998 р.н. В Алушті зібралися найсильніші команди України: ЛТК (м.Луганськ), ВАОК (Донецька область), «Нафтохімік» (м.Кременчук), «Мегаполіс» (м.Запоріжжя), ДЮСШ «Хайденбергцемент» (м.Амвросіївка), «Фортеця» (НВК №9 нашого міста).

У перших двох іграх за участю нашої «Фортеці» були зафіксовані нічиї: 1:1 –  з «Нафтохіміком» і 0:0 – з командою з Амвросіївки. Для того, щоби потрапити у фінал, нашій команді потрібно було вигравати всі наступні ігри, із чим наші футзалісти впоралися відмінно. Роз-громивши «Мегаполіс» із рахунком 17:1, наша команда змогла перемогти Луганську академію міні-футболу. Слід зазначити, що у першому таймі кам’янчани поступалися (2:0), але після перерви змогли переломити хід гри на свою користь і перемогли з рахунком 4:2. У грі з ВАОКом була зафіксована переконлива перемога «Фортеці» (5:0).

У фінальному матчі команда НВК №9 зустрічалася із чинним володарем Кубка України донецьким ВАОКом. Наші юні таланти вже на 25-й секунді гри були попереду – 1:0 і, не даючи жодних шансів супротивнику, здобули переконливу перемогу – 7:3.

Склад команди: Олександр СИЧ, Олександр РАЧКОВСЬКИЙ, Владислав ХАМЕЛЮК, Сергій МЕЛЬНИК, Владислав ТИМОЩУК (кращий гравець), Роман КУЗІВ, Віталій КУЗІВ, Владислав КОРНІЛОВ. Тренер – Віталій АВІНОВ.

Участь у змаганні стала можливою за фінансової підтримки «Укр-Євро», «Руслан-Авто» і батьківського колективу. Також команда висловлює подяку дирекції НВК №17 за надання спортивного залу.