Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
11 Червня 2010

СІЛЬСЬКИЙ УСПІШНІ, БО ЖИВУТЬ ФУТБОЛОМ

Володарем Суперкубка з футболу в районі торік став чемпіон району-2009 – «Октава» зі Слобідки-Рихтівської, яка, до речі, ще й здобула звання чемпіона району та чемпіона міста з міні-футболу, а також стала володарем Кубка пам’яті КРУПИЦЬКОГО і срібним призером Кубка ТРУШЕВА. Про те, в чому секрет успіху команди, ми запитали у президента ФК «Октава» Михайла ПРОКОПОВА.

– Під свою опіку команду зі Слобідки-Рихтівської, в якій я народився і виріс, взяв у січні 2007-го, – говорить Михайло Григорович. – У той час вона називалася «Династією» і переживала період невизначеності та невпевненості у завтрашньому дні. І хоч я не спортсмен, а музикант, до футболу та всього, що стосується розвитку рідного села, ніколи не був байдужим. Тому і взявся за справу серйозно. Команду перейменував на «Октаву», адже назва ця ближча до музики (до речі, так називається і підприємство, яке я очолюю). Тренером запросив Івана БОДНАРЯ, який доклав усіх зусиль для того, щоби зробити хлопців успішними. Повністю втягнувся у роботу із командою і мій син Діма, який допомагає мені в усьому. Після цього не забарилися і перші результати.

2007-го ми стали чемпіонами району з міні-футболу, а також бронзовими призерами чемпіонату району та Кубка області з футболу. Вдалим для «Октави» видався і 2008-й рік: чемпіон району з міні-футболу, чемпіон району з футболу, бронзовий призер чемпіонату міста з міні-футболу, володар Суперкубка району, а також Кубків пам’яті КРУПИЦЬКОГО та ЛУК’ЯНЕНКА. Більше того, позаторік «Октава» стала своєрідним рекордсменом під час чемпіонату району, не втративши жодного очка (!).

І хоч «Октава» – команда досить молода, за неї вже грали такі відомі футболісти, як Валерій БЛАЖКО («Буковина» Чернівці) та Олександр КРОХМАЛЮК (ЦСКА Київ; «Верес» Рівне) – гравець студентської збірної України, чемпіон Всесвітньої універсіади. Але й усі інші наші хлопці – молодці! Вони – справжня дружна команда! Успіх «Октави» у тому, що всі її гравці серйозно налаштовуються на кожну гру та дотримуються внутрішньої дисципліни. Та й не можна по-іншому, адже всі ми живемо футболом і безмежно любимо свою справу.

Тому я хочу подякувати всім гравцям за їхню відповідальність і самовіддачу та привітати їх, а також уболівальників «Октави», футбольних суддів і всіх, хто хоча б трохи цікавиться футболом, з початком нового футбольного сезону та побажати їм лише здоров’я, успіхів і щастя у майбутньому!