Середа, 08 Травня 2024 р.
18 Червня 2010

ДИТЯЧИЙ ФУТБОЛ – ПIД ЕГIДОЮ КАМ’ЯНЕЦЬКИХ РЕГIОНАЛIВ

На сьогоднішній день усіх свідомих українців непокоїть стан здоров’я наших дітей, їхній спосіб життя – без руху, без спорту, загальна незайнятість. У такій ситуації пріоритетним стає розвиток фізичної культури та спорту серед дітей, зокрема, дитячого футболу.

У Кам’янці-Подільському юні футболісти не знаходять належної підтримки. Постійною проблемою залишається брак коштів для виконання всіх передбачених заходів. Спортивні колективи функціонують ви-ключно на ентузіазмі тренерів, батьків, самих дітей і матеріальній підтримці меценатів.

Тож у Кам’янець-Подільській міській організації Партії регіонів вирішили підтримати юних спортсменів. Так, один з її активних діячів, котрий займається питаннями розвитку спорту, – Валерій БОГУЦЬКИЙ – постійно опікується командою НВК №9 «Фортеця». Футболісти у травні блискуче виступили на Кубку 

України з футзалу серед дітей 1998 р.н. в м.Алушта і завоювали I місце. Це стало вагомим здобутком ка-м’янецького спорту.

На зустрічі з переможцями заступник голови міської організації Сергій СЕРЕДЮК наголосив: «Нам приємно, що маємо можливість бути причетними до цієї перемоги і популяризувати Кам’янець-Подільський як в Україні, так і на міжнародній арені».

Валерій БОГУЦЬКИЙ додав: «Варто зазначити, що членів команди хочуть бачити у спортивних інтернатах Львова, Донецька, Києва, інших міст. Проте думаю, що кам’янчани хотіли б, аби ці талановиті футболісти захищали честь саме нашого міста. Ми плануємо і надалі підтримувати розвиток дитячо-юнацького футболу в Кам’янці-Подільському».

У свою чергу, тренер команди Віталій АВIНОВ за-значив: «Ми щиро вдячні за увагу кам’янецьких регіоналів до наших дітей, адже лише за наявності гідного фінансування ми змогли показати такі високі результати. Це стало поштовхом до подальшого розвитку футболу».

Наразі команда готується до участі у міжнародних змаганнях, які відбудуться в Iспанії.

Прес-служба Кам’янець-Подільської міської організації Партії регіонів.