П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
25 Лютого 2011

У ФУТБОЛЬНІЙ ЛОТЕРЕЇ НАШИМ НЕ ПОТАЛАНИЛО

19-20 лютого. м.Красилів. Чемпіонат області з футзалу серед команд ветеранів (40 років і старші). У змаганнях взяли участь 8 команд (Хмельницький, Красилів, Кам’янець-Подільський, Кам’янець-Подільський район, Дунаївці, Деражня, Волочиськ і Ярмолинці).

Команда нашого міста «Фортеця» у стартовому поєдинку виграла у дунаївчан з рахунком 11:0, у футболістів  Деражні – 8:1, а у ветеранів Хмельницького – 5:1. У півфіналі наші спортсмени зустрілися із сусідами – футболістами з Дунаївців. У запеклій боротьбі «Фортеця» здобула перемогу з рахунком 2:1. 

У фіналі змагань кам’янчани зустрілися із хмельничанами, в яких вони виграли під час групового турніру. Проте цей поєдинок став набагато напруженішим, ніж попередня зустріч. Основний час закінчився з нічийним рахунком 1:1. А от у серії післяматчевих пенальті влучнішими були спортсмени-ветерани з обласного центру. 

За підсумками змагань, команда Кам’янець-Подільського району посіла V місце. 

У складі команди «Фортеця» виступали: Володимир МИКИТЮК (капітан), Євген СЛАБУНОВ, Микола ПЕРЕДЕРКО, Григорій БАРАБАШ, Василь СМОЛЯР, Олександр ГОРБОВИЙ, Юрій САМБОРСЬКИЙ, Валерій БОГУЦЬКИЙ, Юрій РОЗГУЛЯЄВ, Олександр МАРИНЮК та Ігор ГРИНЧАК. Команда висловлює подяку завідувачу відділу фізичної культури та спорту міськради Степану ПАВЛОВСЬКОМУ та директору будівельної фірми «Рокор» Олександру КОНЮШЕНКУ за підтримку та матеріальну допомогу.