Четвер, 25 Квітня 2024 р.
16 Липня 2010

ВЦІЛИВ У «ЯБЛУЧКО» MUNDIALE-2010

Олександра РАЧИКОВСЬКОГОХто стане чемпіоном MUNDIALE-2010? Конкурс футбольних провидців під такою назвою було оголошено «ПОДОЛЯНИНОМ» 11 червня. До 25 червня футбольні провидці, надсилаючи свої прогнози на www.podolyanіn.com.ua, намагалися вгадати фінальну пару чемпіонату світу і результат гри між ними. Тож можна підвести підсумки конкурсу.

Перемогу збірної Iспанії передбачили 10 учасників конкурсу: Дмитро ВОРОНЕЦЬ, Валентин ДРАНУС, Валерій IВАНОВ, Леся КУРIС, Юлія ЛIЧКЕВИЧ, Ганна МАРЧЕНКО, Сергій МЕЛЬНИЧУК, Олександр ХАПКО, Олег ШМIГЕЛЬ і Валентин ЯБКОВСЬКИЙ. Ще 19 вгадали, що ця команда гратиме у фіналі.

Але перевершив усі сподівання майже абсолютно точний прогноз Олександра РАЧИКОВСЬКОГО. Він не лише звів у фіналі збірні Iспанії та Нідерландів, а й передбачив мінімальну перевагу чемпіонів – 3:2.

– Послухався би дружину, то потрапив би в «яблучко», – сміється Олександр Мирославович. – Казала ж вона мені: «Пиши: «1:0».

Свій прогноз Олександр РАЧИКОВСЬКИЙ надіслав першим, 11 червня, за місяць до фіналу. Переможець – інженер-будівельник із Чернівців – нині працює у Кам’янці на дообладнанні споруди супермаркету «Фуршет».

– Про конкурс дізнався цілком випадково, – розповідає він, – коли вивчав об’яви у «ПОДОЛЯНИНI».

Переможець конкурсу отримав від редакції газети цінний приз.