Субота, 20 Квітня 2024 р.
23 Липня 2010

ЗВІТУЄ ШШК «ГРОСМЕЙСТЕР»

Більше десяти років кам’янецькі шахісти мають змогу святкувати День шахіста у власному клубі ШШК «Гросмейстер» (про що може лише мріяти багато навіть обласних міст).

Шахісти міста з гордістю говорять про свій клуб, який розташований у самому центрі міста і має просторий, прекрасно освітлений зал на 100 чоловік, туалет. Цим усім гуртківці клубу завдячують, насамперед, міському голові.

Кам’янчани-шахісти сьогодні щасливі: велика кількість фестивалів, клуб працює без вихідних, у березні на базі ШШК «Гросмейстер» було проведено чемпіонат України серед школярів і студентів.

Як бачите, позитивних зрушень багато. Протягом останніх п’яти років фаворитами у місті серед шахістів є кандидат у майстри спорту Віктор ЛIЧКЕВИЧ, Віктор СТОРОЖЕНКО та екс-чемпіон області Юрій ЗАЙЦЕВ.

Серед школярів цього року несподівано став лідером 10-річний Дмитро ГОРЄЛОВ (гімназія), який виступає у вищій лізі міста.

Непогану гру продемонстрували наші гуртківці у м.Хмельницький. Дмитро ГОРЄЛОВ (гімназія) та Олена IЩЕНКО (СЗОШ №5) стали чемпіонами області, а Віталій САВIЦЬКИЙ (ЗОШ №14) та Андрій ЗАХАРОВ (НВК №3) – срібними призерами.

Цього року найкращим гуртківцем клубу є Аліна ЛЕВЧУК (дитсадок).

Нині клуб ШШК «Гросмейстер» готується до фестивалю «Живі шахи».

Анатолій ДУБОВИЙ, керівник ШШК «Гросмейстер».