Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
30 Липня 2010

КАМ’ЯНЕЦЬКІ ФУТБОЛІСТИ – ЧЕМПІОНИ СВІТУ!

НВК №9. Фортеця11-17 липня в іспанському містечку Бенідорм проходив чемпіонат світу з міні-футболу серед дитячо-юнацьких команд. Честь представляти нашу державу було надано команді «НВК №9. Фортеця» з Кам’янця-Подільського, яка виступала у такому складі: Олександр СИЧ, Олександр РАЧКОВСЬКИЙ, Владислав ХАМЕЛЮК, Сергій МЕЛЬНИК, Владислав ТИМОЩУК, Роман КУЗІВ, Віталій КУЗІВ, Владислав КОРНІЛОВ, Іван БЕНДЕРА.

Здобувши переконливі перемоги у всіх матчах, наші хлопці вибороли золоті медалі та заповітний Кубок чемпіонів світу з міні-футболу.

Велика перемога наших земляків у чемпіонаті світу серед дитячо-юнацьких команд ознаменувала відродження спортивного духу кам’янчан. Вагомий внесок у перемогу, а також у розвиток дитячого футболу та його популяризацію у місті зробив тренер команди Віталій АВIНОВ.

Міський голова Анатолій НЕСТЕРУК від імені громади міста вже привітав переможців. А в понеділок, 2 серпня, у сесійній залі міськради пройде нагородження гравців, тренера та батьківського комітету команди.

Юні футболісти і тренер вдячні спонсорам, які допомогли в організації поїздки, зокрема, приватним підприємствам «Руслан-авто», «Укр-Євро» та осередку партії «УДАР» (голова Борис БЕНЬКОВСЬКИЙ).