П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
27 Серпня 2010

МОТОЦИКЛИ ВЖЕ В КАМ’ЯНЦI!

В неділю із Вознесенська повернулася мотобольна команда «Поділля». I хоч товариська зустріч із командою «Восход» не закінчилася для наших мотоболістів перемогою, додому вони приїхали не з порожніми руками.

Три мотоцикли – «Kawasakі», «Yamaha» та «Rotex», придбані за кошти кам’янецької команди (поки що заплачено лише частину суми), нині знаходяться у боксі мотобольного стадіону. Найприємнішою новиною є те, що наявність мотоциклів дає можливість нашій команді взяти участь у чемпіонаті України-2010.

25 серпня відбулася зустріч представників команд – учасників чемпіонату з керівництвом Федерації мотоболу України, де було затверджено календар ігор чемпіонату. Стартує він 28-29 серпня в Кіровському Донецької області (розклад ігор буде надруковано в наступному числі газети).

А поки наші мотоболісти сумлінно готуються до нових перемог. Команда дякує голові правління ВАТ «АТП-16808» Анатолію ШЕВЧУКУ за сприяння в організації поїздки до Вознесенська, а також своїм уболівальникам, які допомогли придбати пальне для першого тренування: Iгорю IВАНОВУ, Вадиму ЄВСТИГНЄЄВУ, Павлу ВIДЛАЦЬКОМУ, Володимиру КРИКУНУ, Вадиму ВОЗНОМУ, Володимиру МИРОНЮКУ, Петру ШАВАРДАКУ та Сергію МИХАЛКIНУ.

18-19 вересня в Кам’янці-Подільському відбудуться перші ігри «Поділля» з командами «Антрацит-2» і «Антрацит-1». Небайдужі кам’янчани можуть підтримати коман-ду – придбати квитки та прийти на ігри. Виручені кошти підуть на організацію участі команди в чемпіонаті та на подальший розрахунок за мотоцикли.

Перше тренування відбудеться в неділю, 29 серпня, о 17.00, подивитися на нові мотоцикли можуть усі.

Павло ВIДЛАЦЬКИЙ, спец. для «ПОДОЛЯНИНА».