Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
10 Вересня 2010

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК У ПЕРШIЙ СПОРТИВНIЙ

Вчора в ДЮСШ №1 пролунав перший дзвоник. Цього року близько 900 юних спортсменів розпочнуть свої тренування в секціях художньої гімнастики, баскетболу, волейболу, гандболу, легкої атлетики, стрибків на батуті та кульової стрільби. Їх тренуватиме 31 тренер-викладач.

Минулого року досить вдало виступили юні баскетболістки тренера Марини ГОРДУСЬ, посівши I місце серед ДЮСШ області, волейболістки тренерів Ольги ПОГОРЕЦЬКОЇ та Ольги ВАСИЛЬЦОВОЇ, посівши I місце в області, легкоатлети тренера Олега ВЕРГУША, Михайла МОСПАНА та Володимира КУЗЬМIНСЬКОГО, ставши чемпіонами області, а двоє легкоатлетів виконали нормативи кандидатів у майстри спорту. Юні ж гімнастки посіли лише VI місце, але для нашого міста це велике досягнення.

– Ми й надалі намагатимемося тримати марку. Двері нашої ДЮСШ постійно відкриті для тих, хто хоче займатися улюбленим видом спорту. В нас гарні фахівці, котрі професійно ставляться до своїх обов’язків, – зазначив директор ДЮСШ №1 Станіслав КШЕМIНСЬКИЙ.

Новий навчальний рік розпочнеться у відремонтованому спортивному залі. Цього року відновлено фойє, роздягальні та тренерську кімнату, облаштовано хореографічний і тренажерний зали.