П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Березня 2011

ДРУГІ В УКРАЇНІ

ДРУГІ В УКРАЇНІ 1-6 березня. м.Євпаторія. Чемпіонат України з футзалу серед спортсменів із наслідками ДЦП.  

У змаганнях брали участь одинадцять збірних команд областей (Дніпропетровська, Рівненська, Чернігівська, Луганська, Хмельницька, Волинська, Черкаська, Харківська, Сумська, Донецька) та Києва. 

Команди були поділені на дві підгрупи. Збірна команда Хмельницької області потрапила у підгрупу «В» разом із командами Волинської, Черкаської, Харківської, Сумської та Донецької областей. Хмельничани впевнено пройшли цей етап, перемігши всі команди: Харків (5:1), Суми (5:0), Донецьк (7:0), Черкаси (5:0), Волинь (2:1). Посівши І місце у своїй підгрупі, наша збірна потрапила до фіналу.

У фінальній частині першої гри проти команди Чернігівської області наші футболісти зуміли здобути перемогу з рахунком 6:1. На жаль, в останній грі проти неодноразових чемпіонів України – команди Дніпропетровської області – перевага була не на нашому боці, гра закінчилася з рахунком 0:3.

Чемпіоном України стала команда Дніпропетровської області, ІІ місце посіла команда Хмельниччини, ІІІ – команда Волинської області. 

Кращим бомбардиром чемпіонату став Віталій ТРУШЕВ (забив 13 м’ячів).

До складу збірної команди Хмельницької області  увійшли такі  гравці: Віталій ТРУШЕВ (студент К-ПНУ ім.Огієнка), Сергій ТРЕБИК (студент К-ПНУ ім.Огієнка), Іван РУСІНКА (лаборант К-ПНУ ім.Огієнка), Віктор КОВАЛЬЧУК (студент ПДАТУ), Віталій ГУБЕРНАТОР (студент планово-економічного технікуму), Олександр ПАВЛІК (студент планово-економічного технікуму), Олександр ДЕВЛИШ, Віктор САДОВСЬКИЙ.

Тренери збірної команди – Олександр ПЕТРОВ і Василь КОРОБЧУК.

Тренери та команда вдячні за надану допомогу в поїздці на змагання директору фірми БВТ «Рокор ЛТД» Олександру КОНЮШЕНКУ та підприємцям Михайлу ПРОКОПОВУ та Юрію САМБОРСЬКОМУ.