Середа, 24 Квітня 2024 р.
15 Жовтня 2010

ЗАХИСТИЛИ ЧЕСТЬ КАМ’ЯНЦЯ

Мотоболісти «Поділля» зіграли останні матчі чемпіонату України. У суботу та неділю у себе вдома вони з мінімальними рахунками (1:2 та 4:5) програли воскресенському «Восходу» та єнакієвському «Союзу-3». 4 голи у двох матчах забив нестримний ветеран Володимир ДАНИЛЯК та один – дебютант чемпіонату Денис КОМЕНДАНТ. 

«Поділля», набравши 6 очок, зайняло IV місце у чемпіонаті країни. Це дуже достойний результат, якщо врахувати відсутність фінансування команди, і те, що у складі «Поділля» не грали легіонери, а лише кам’янецькі спортсмени (всі – новачки, окрім Володимира ДАНИЛЯКА та Сергія ШВАРЧУКА).

– Ми дякуємо всім, хто повірив нам і надав допомогу, аби «Поділля» взяло участь у чемпіонаті України, – розповідає президент ФСТ «Кам’янець», воротар команди Сергій ШВАРЧУК. – Наші новобранці – Олександр ПОЛАТАЙКО, Денис КОМЕНДАНТ, Олександр ЄГОРОВ, Валерій НІКІФОРОВ – показали себе з най-кращого боку. Приміром, у матчі із «Союзом-3». Поки за наших супротивників грав Антон ГУСЄВ і Сергій КРОШКА з «Металурга» (Росія), ми програвали – 0:3. Та коли вони сіли на лаву запасних, залишок матчу ми виграли – 4:2. Команда отримала величезний досвід, який знадобиться нам у майбутньому чемпіонаті.