Середа, 24 Квітня 2024 р.
22 Жовтня 2010

ПРОСЛАВИЛИ КАМ’ЯНЕЦЬ

Кубок світу з кікбоксингу1-5 жовтня. м.Ялта. Кубок світу з кікбоксингу. У змаганнях взяли участь близько 450 спортсменів з Італії, Тунісу, Ірану, Марокко, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Киргизстану, Росії, Білорусі, Казахстану та України. 

У складі збірної команди України виступали і троє вихованців  ДЮСШ №5 ФСТ «Україна»: Денис ГИНЗАР – І місце (лоу-кік, в/к 67 кг), Дмитро БАРАНОВСЬКИЙ – І місце (фул-контакт, 81 кг) і Василь КОВАЛЬЧУК – ІІ місце (лоу-кік, 60 кг). 

– Досить вдало виступав на змаганнях Дмитро. Два поєдинки він завершив у першому раунді, – розповідає тренер спортсменів Анатолій ЛАБАТЮК. – Денис у фіналі кількома ударами здобув перемогу в досить сильного спортсмена з Росії. Василь у півфіналі зустрівся з дагестанцем, і бій закінчив достроково у другому поєдинку. На жаль, фінальний бій він програв. 

Спортсмени та тренер щиро вдячні за спонсорську допомогу кандидату в депутати до міської ради, почесному президенту міської Федерації кікбоксингу Валерію СЛОБОДЯНУ. Також допомогу надали приватні підприємці Валентин ТЕЛЯТИЦЬКИЙ, Олександр ПАЛИЛЮЛЬКО, Віталій ШАПОВАЛОВ і директор БВТ «Рокор» Олександр КОНЮШЕНКО.