П'ятница, 29 Березня 2024 р.
5 Листопада 2010

ВІД ШАХІВ ДО ШАШОК

Якщо відвідувачі клубу називають жовтень шаховим, то листопад – шашковим, адже з перших днів повторюється той же цикл: першість міста серед шкіл, студентів, особиста першість міста і Всеукраїнський фестиваль.

ВІД ШАХІВ ДО ШАШОК

На турнір школярів «Подільська осінь» прибуло чимало юних шашкістів із багатьох регіонів України. Незважаючи на те, що Хмельницький міськспорткомітет виділив кошти, шахісти обласного центру так і не взяли участі у змаганнях. Зі шкільних закладів міста пасивність проявили два ліцеї.

У групі «А» (до 17 років) перемогу здобули кам’янчани. Володарем кубка став чемпіон ЗОШ №7 Сергій ПЕТРОВСЬКИЙ, ІІ місце посів Богдан ВОЛКОВ (Ізмаїл), III – Іван ЖЕННИЙ (Вінниця). 

У групі «В» (до 14 років) чемпіон гімназії Діма ГОРЄЛОВ розділив І місце з Владиславом АРМАНОВИМ (м.Коростишів). Але в додатковому матчі Діма поступився гостю. Отже, кубок відправився на Полісся. ІІІ місце у Дмитра БАБЕНКА з Вінниці. 

У групі «С» (до 10 років) поза конкуренцією був Михайло ШАХОВ із Калуша, який виграв усі 9 партій, II місце завоював Віктор МАТВІЇШЕН (м.Вінниця), 

III – Юхим ВОЛОТОЄВСЬКИЙ (м.Коростишів). Наш Богдан КОВТУН став 4-м.

Серед дівчат найкращими в усіх турнірах були кам’янчанки Вікторія БОСАК (група «А»), Вікторія УКРАЇНЕЦЬ (група «В»), Валерія ПОТАПОВА (група «С»).

Гості вдячні управлінню освіти за організацію проживання та харчування, а оргкомітет – міській організації УРП «Собор» за спонсорську допомогу.

Шаховий клуб запрошує любителів інтелектуальних ігор у ШШК «Гросмейстер» на турніри, котрі проходять щотижня.

Анатолій ДУБОВИЙ, керівник ШШК.